God jul!

herman karl Naboen min lurte på om han burde ha dårlig samvittighet for at de ikke har sendt ut julekort. Han fikk årlig ett fra det samme knippet mennesker som utholdende shippet over de skjønneste bilder av, for hvert år, litt eldre barn. Til tross for at de så langt ikke hadde fått noe tilbake. Jeg sa at jeg neppe var rette person å spørre. For vi har ikke sendt julekort (i år heller).

I år har vi vært ekstra trege med det meste, så bilder av Herman og Karl kunne like gjerne vente til den første juledagen og til gjengjeld fly inn forsinkelsestiden via internetts øyeblikkelige kanaler.

Her er God Jul fra oss! Vi håper den har vært sabla fin hos dere og.herman karl2

forste jul3_edited-1Vi feiret i år, som alle de siste årene, hjemme hos oss selv i Oslo. Denne gangen sammen med Hermans jevngamle fettere, hjelpemegvel for et liv i den vesle stua vår. Så moro vi har hatt det! Nå venter bursdagsfeiring, julebruncher, Ministrikklansering og nyttårsfest. Var det noen som snakket om julefred?

Hva de har på: Liker hvordan Marmar Copenhagen denne vinteren har laget skjorter til baby, jente og stor gutt i samme stoff, men med ulik fargenyanse og snitt. Slik kan barnas klær matche uten at de er identisk kledd. I tillegg er de minste klærne deres unisex. Det er jeg svak for. Lillebrors er søt med folder foran og knapper bak, mens Hermans er en standard gutteskjorte med kinakrage. Babyshortsen er også fra Marmar. Lysegrå strømpebukser fra Ministrikk.herman karl3

 PS: Hva gjør dere med de fysiske julekortene dere har fått, når jula er over? Jeg synes det er så vanskelig å lagre i disse digitale tider. Tips mottas med takk!

facebooktwittergoogle_plusmail

5 Comments

  1. M

    Hei! Kortene kan henges opp! Heng opp en snor fra en vegg til en annen. Og kjøp mange fine gammeldagse klyper. Da kan du henge opp julekortene, bilder av alle slag, samt postkort som kommer gjennom året!

  2. Marit

    Fysiske julekort med bilder på går i fotoalbumet. Der er det masse plass siden jeg ikke limer inn bilder mer. De andre kortene resirkuleres.

  3. Anna

    Sparer bare på siste års julekort. Lager to hull i dem og trer gjennom en snor slik at de blir som et lite hefte. Lagres til desember slik at jeg husker hvem vi pleier å få av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *