Oppdrag

Charlottpettersen.no med samarbeidspartnere tar oppdrag for utvalgte oppdragsgivere via blogg eller gjennom ekstern oppfølging.

  • Annonse og bloggsamarbeid

Ønsker du fast annonseplass eller bloggsamarbeid? En plass på Charlottpettersen.no kan bety mye i merkevarebyggingen av din butikk eller ditt produkt.

“Last year the day before launch a friend asked me if I was ready for shipping to Norway. I laughed and said nobody knows Pierrot la Lune in Norway. Then Charlott Pettersen wrote about the brand on her blog and we had more than half of our orders from Norway since”.

- Danish brand Pierrot la Lune, via Instagram

Ta kontakt for priser samt å høre hva vi kan gjøre for dere.

  • Rådgivning

Trenger din butikk, ditt merke eller firma veiledning innenfor sosiale medier? Selv den mest drevne kan føle at man mister grepet her. “Hvem er jeg og min på bedrift på Instagram? Hvordan oppfattes vi? Hvordan balanserer jeg meg som privatperson opp mot bedriftens budskap? Hvilke bilder skal jeg dele med hvilken tekst? Hvordan får jeg flere følgere?”. Det er spørsmål alle kommer til underveis i byggingen av bedrift på blogg, Facebook eller Instagram. Gjennom nære samtaler kan vi veilede deg i prosessen og hjelpe deg å finne din vei når du står fast.

  • Stylingoppdrag

Charlott Pettersen har i årevis gjort styling og bilderegi på klær til mamma og mini. Både via jobben i Dagbladet, som bladet Mammas moteprofil, gjennom bøkene og på egen blogg. Sammen med fotograf setter vi din butikk, ditt merke eller ditt event i setting på Charlottpettersen.no. Vi kan også hjelpe deg å ta bilder og formulere budskap for dine egne nettsider, din Instagram og dine prosjekter.  Et eksempel kan være å produsere bilder og styling til kampanjer for å vise frem dine produkter optimalt ved lansering og nye sesonger.minlill46Eksempler på oppdrag:

  •  Bygge tekster til dine hjemmesider. Den korte “Om oss”-teksten skal gjengi kjernen i det du driver med på få linjer. Kanskje den aller vanskeligste.
  • Rådgi deg i forhold til hvem du skal være på blogg og Instagram. Vi lager denne.
  • Style og arrangere unike fotoshoot for nye kolleksjoner og dine kampanjer.
  • Lage gjennomførte look books og kundemagasiner for dine produkter.
  • Holde foredrag og inspirasjonskurs for private grupper som ønsker å lære mer om foto og bruken av sosiale medier. For eksempel for venninnegjengen.
  • Hvordan får du omtale? Vi kan alt om pressemeldinger.
  • Utvikle konsepter ved arrangement. Hele styrken bak et kick ass firmaevent, en lansering eller til og med et privat bryllup er bildene og konseptutformingen. Vi kan utvikle denne i samarbeid med deg og sikre deg suksess.

For priser og informasjon, ta kontakt på mail.

Mail: charlottpettersen@gmail.com